28 Ocak 2016 Perşembe

Muffin

Bu flourless çikolatalı kabak kekler glutensiz, tahıl içermeyen, yağsız, süt içermeyen, ve rafine şeker içermeyen, ama çok yumuşak ve chocoately onlar sağlıklı olduğunu söylemek mümkün asla böyle! 5 dakika düz altında blender kadar çırpılmış, onlar lezzetli bir kahvaltı veya aperatif yapmak!
Flourless çikolatalı Kabak Muffins - glutensiz, tahıl içermeyen, yağsız, süt içermeyen, şekersiz rafine, ama söylemek mümkün asla o kadar yumuşak ve lezzetli!  ||  runningwithspoons.com

4.9 den 19değerlendirme
Flourless Çikolatalı Kabak Muffins
Hazırlık zamanı
Cook Zaman
Toplam süre
Yazar: 
Verim: 9 kekler
Malzemeler
  • ½ su bardağı badem ezmesi *
  • 1 olgun orta / büyük muz
  • 1 büyük yumurta
  • ¼ fincan bal
  • ¼ fincan şekersiz kakao tozu
  • 2 yemek kaşığı. öğütülmüş keten tohumu
  • 1 tatlı kaşığı. vanilya ekstresi
  • ½ çay kaşığı. karbonat
  • 1 su bardağı kabak, rendelenmiş ve aşırı sıvı sıkılmış
  • ¼ fincan çikolata, artı daha üstünde yağmurlama için
Talimatlar
  1. Fırını 375F ve pişirme spreyi ile 9 boşluklar püskürterek bir çörek tava hazırlamak. Kenara koyun.
  2. Bir blender ile kabak ve çikolata parçaları hariç tüm malzemeyi ekleyin ve meyilli yumuşak ve kremsi kadar yüksek üzerinde harmanlayın. Elle parçalanmış kabak ve çikolata cips karıştırın.
  3. Tam ¾ hakkında kadar her boşluğu dolduran, hazırlanan kek kalıbına dökün. İsterseniz, ek çikolata serpin.
  4. Senin kekler üstleri set ve orta sokulan bir kürdan temiz çıkana kadar 20 dakika pişirin. Kekler çıkarmadan önce ~ için tavada 10 dakika soğumasını bekleyin.Bir hafta kadar için hava geçirmez bir kapta saklayın.
Notlar
* En sevdiğiniz fındık ezmesi için badem alt VEYA bu fındık serbest hale getirmek için bir ayçiçeği tohumu veya soya fındık ezmesi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MERALİN MUTFAĞI Template by Ipietoon Cute Blog Design