Bu flourless çikolatalı kabak kekler glutensiz, tahıl içermeyen, yağsız, süt içermeyen, ve rafine şeker içermeyen, ama çok yumuşak ve chocoately onlar sağlıklı olduğunu söylemek mümkün asla böyle! 5 dakika düz altında blender kadar çırpılmış, onlar lezzetli bir kahvaltı veya aperatif yapmak!
Flourless Çikolatalı Kabak Muffins
Hazırlık zamanı
Cook Zaman
Toplam süre
Yazar: Amanda @ kaşıklar ile Koşu
Verim: 9 kekler
Malzemeler
- ½ su bardağı badem ezmesi *
- 1 olgun orta / büyük muz
- 1 büyük yumurta
- ¼ fincan bal
- ¼ fincan şekersiz kakao tozu
- 2 yemek kaşığı. öğütülmüş keten tohumu
- 1 tatlı kaşığı. vanilya ekstresi
- ½ çay kaşığı. karbonat
- 1 su bardağı kabak, rendelenmiş ve aşırı sıvı sıkılmış
- ¼ fincan çikolata, artı daha üstünde yağmurlama için
Talimatlar
- Fırını 375F ve pişirme spreyi ile 9 boşluklar püskürterek bir çörek tava hazırlamak. Kenara koyun.
- Bir blender ile kabak ve çikolata parçaları hariç tüm malzemeyi ekleyin ve meyilli yumuşak ve kremsi kadar yüksek üzerinde harmanlayın. Elle parçalanmış kabak ve çikolata cips karıştırın.
- Tam ¾ hakkında kadar her boşluğu dolduran, hazırlanan kek kalıbına dökün. İsterseniz, ek çikolata serpin.
- Senin kekler üstleri set ve orta sokulan bir kürdan temiz çıkana kadar 20 dakika pişirin. Kekler çıkarmadan önce ~ için tavada 10 dakika soğumasını bekleyin.Bir hafta kadar için hava geçirmez bir kapta saklayın.
Notlar
* En sevdiğiniz fındık ezmesi için badem alt VEYA bu fındık serbest hale getirmek için bir ayçiçeği tohumu veya soya fındık ezmesi kullanabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder