6 Şubat 2016 Cumartesi

Vegan Çikolatalı Truffle


Vegan Çikolatalı Truffle

Vegan Çikolatalı Truffle

Malzemeler

  • Medine Hurması-iri yumuşak 400 gr
  • Toz Badem 150 gr
  • Keten Tohumu-öğütülmüş 100 gr
  • Kakao 40 gr
  • Akçaağaç şurubu veya agave 75 gr
  • Badem Sütü 70 gr
  • Üzerini Kaplamak İçin
  • Ceviz-öğütülmüş 50 gr
  • Kakao 50 gr
  • Toz Hindistan Cevizi 50 gr
  • Şam Fıstığı-öğütülmüş 50 gr

Vegan Çikolatalı Truffle Nasıl Yapılır?

  1. Vegan Çikolatalı Truffle Tarifi için;
    Hurmaların çekirdeklerini çıkarttıktan sonra ½ saat ılık suda bekletin. Daha sonra süzüp belndardan geçirip pure haline getirin. Hurma püresinin içine toz badem, öğütülmüş keten tohumu, kakao, akçaağaç şurubu ve badem sütünü ekleyip bir hamur elde edin.
  2. Bu hamurdan ceviz boyundan biraz küçük parçalar alıp top haline gelene kadar yuvarlayın. Hazırladığınız topların üzerini isteğiniz malzemenin bulunduğu kapta yuvarladıktan sonra tabağa koyun. 1 saat buzdolabında bekletip servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MERALİN MUTFAĞI Template by Ipietoon Cute Blog Design