8 Şubat 2016 Pazartesi

Ispanaklı ve Tavuklu milföy Börek

Ispanaklı ve Tavuklu Börek Tarifi

Ispanaklı ve Tavuklu Börek Tarifi
 
Malzemeler
  • 4 kare hazır milföy hamuru
  • 100 gram un
  • 350 gram tavuk kıyma
  • 500 gram ıspanak
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet doğranmış kuru soğan
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Ispanaklı ve Tavuklu Börek Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Ispanaklı ve Tavuklu Börek Tarifi Tarifi için;
    Kıyma, soğan, ıspanak, tuz ve karabiberi zeytinyağı ile kavurun. Milföy hamurlarını hafifçe unlayarak merdane yardımıyla 2 katı büyüklüğüne çıkarın ve ortadan ikiye bölün.
  2. Hazırladığınız ıspanaklı harcı milföylerin içerisine eşit miktarda paylaştırarak üçgen şeklinde kapatın ve üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis edin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MERALİN MUTFAĞI Template by Ipietoon Cute Blog Design