8 Şubat 2016 Pazartesi

Tel Kadayıflı Muz Tatlısı

Tel Kadayıflı Muz Tatlısı

Tel Kadayıflı Muz Tatlısı

Malzemeler

  • 1 paket muzlu puding
  • 1 bardak süt
  • 1 ufak paket çiğ krema
  • 2 adet muz
  • 300 gr tel kadayıfı
  • 75 gr tereyağı
  • 75 gr file badem

Tel Kadayıflı Muz Tatlısı Nasıl Yapılır?

  1. Tel Kadayıflı Muz Tatlısı Tarifi için;
    Pudingi süt ile pişirin ve ateşten alırken içine kremayı ekleyin. Cam bir kabın altını tereyağı ile iyice harmanladığınız tel kadayıfların yarısını yerleştirin. 175 derecede10 dakika fırında hafif kızarana kadar pişirin.
  2. Pişen kadayıfı fırından alın ve üzerine pudingi yerleştirin. Pudingin üzerine ince dilim doğranmış muzları dizin. Kalan kadayıf tereyağı karışımını üzerine yerleştirin ve file bademleri de koyarak tekrar fırına bu defa üzeri kızarana kadar (15 dakika) pişirin. Ilık servis yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MERALİN MUTFAĞI Template by Ipietoon Cute Blog Design